Aanleg

Wanneer het definitieve ontwerp klaar is en alles is doorgesproken kunnen we aan de slag! Al het uit de tuin afkomstige afval wordt netjes afgevoerd en eventuele nieuwe materialen aangevoerd.

In deze fase moet al met een hoop dingen rekening gehouden worden: afmetingen, grondwerk, bestrating, waterpartijen, electriciteit voor verlichting, etc. Wij beschikken over alle benodigde machines en vakmanschap om uw tuin te maken zoals u hem in gedachten had.

Bekijk op uw gemak op de pagina Projecten een aantal reeds door ons gerealiseerde tuinen.

Beplanting

Wat voor 'groen' wil ik in mijn tuin? Er is een grote variatie aan beplanting mogelijk. Wilt u een kleurrijke tuin, een tuin die altijd groen is, een haag, onderhoudsvriendelijk? Wij geven u advies over de verschillende mogelijkheden die in uw tuin toepasbaar zijn. En natuurlijk nemen we daarin uw eventuele wensen mee!

Bestrating

Bestraten is een vak apart. Ook daar een ongekende diversiteit aan mogelijkheden. Een oprit, terras of wandelpad? Wat voor soort en type steen past het best bij uw tuin? Een mooie klinker of natuursteen? Allemaal vragen waarin wij u vakkundig kunnen advieseren over de verschillende mogelijkheden op dit gebied.

Vijvers

Wanneer u ruimte heeft voor een mooie vijver of waterpartij kan dat een mooie toevoeging zijn aan uw tuin. Afhankelijk van de algehele vormgeving van de tuin zijn er diverse mogelijkheden. Een mooie strakke vijver, verdiept of juist een meer natuurlijk ogende waterpartij; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij beschikken over de kennis om u hierin te adviseren.

Renovatie

Misschien bent u al tevreden over uw huidige tuin maar moeten er een aantal zaken gebeuren om hem helemaal naar uw zin te maken. Opnieuw bestraten, het snoeien van een haag of boom, maar ook het verwijderen ervan. Werkzaamheden waarin wij u kunnen adviseren en ze ook kundig uitvoeren.